انجام مقاله

خدمات انجام مقاله
مجموعه ی فرهنگی پژوهشی آرتاپژوهش

یکی از چالش‌هایی که عموماً دانشجویان تحصیلات تکمیلی با آن رو‌برو هستند، تدوین مقاله یا نوشتن مقاله علمی است. همانطور که می‌دانید بطور کلی در نوشتن مقاله علمی، دانشجو یا پژوهشگر به دنبال طرح موضوعی تازه یا نگاهی تازه برای بررسی یک موضوع قدیمی است.

در مطلب زیر سعی داریم تا شما را با مراحل نوشتن مقاله علمی و همچنین مجموعه فرهنگی پژوهشی آرتا پژوهش که یکی از برترین مراکز تدوین مقاله در گیلان است، آشنا سازیم.

تدوبن مقاله در رشت

مشاوره و راهنمایی

مجموعه ی فرهنگی پژوهشی آرتاپژوهش با تجربه ی 15 ساله ی خود توانسته است بیش از 1800 پروژه را با موفقیت به پایان برساند .

چاپ مقاله علمی در رشت

نوشتن مقاله علمی

اگر شما هم یکی از دانشجویان یا پژوهشگران در مقطع تحصیلات تکمیلی باشید، حتماً برای نگارش مقالات خود به مجلات علمی معتبر یا پايگاه‌های علمی مراجعه کرده‌اید و با مجلات  ISI  آشنایی دارید. مجلات ISI که یک مرجع معتبر و صحیح برای استناد جهت نوشتن مقاله علمی است، از نظر وجود یا عدم وجود ضریب نفوذ به دو دسته تقسیم‌بندی می‌شود: مجلات ISI  که ایمپکت دارد (JCR) و مجلات ISI  که ایمپکت ندارند(ISI lISTED)

سوال دارید؟ با کارشناسان ما در ارتباط بگذارید

برای اطلاع ازقیمت خدمات تدوین مقاله و مشاوره با کارشناسان و متخصصان موسسه ، همچنین سفارش از راه های ارتباطی مشخص شده در این صفحه اقدام کنید.

شماره تماس

انواع ISI

همانطور که در بخش قبلی گفته شد، مجلات ISI  از نظر دارا بودن ضریب نفوذ به دو گروه تقسیم می‌شود. در نوع اول، مقاله دانشجو یا پژوهشگر باید در رده علمی بالایی باشد تا بتواند به این گروه راه یابد. در واقع سختگیری پذیرش مقاله در این گروه بیشتر است. در مجلات گروه دوم سختگیری کمتری نسبت به پذیرش مقاله وجود دارد.

مجلات JCR

همانطور که در بخش قبلی گفته شد، مجلات ISI  از نظر دارا بودن ضریب نفوذ به دو گروه تقسیم می‌شود. در نوع اول، مقاله دانشجو یا پژوهشگر باید در رده علمی بالایی باشد تا بتواند به این گروه راه یابد. در واقع سختگیری پذیرش مقاله در این گروه بیشتر است. در مجلات گروه دوم سختگیری کمتری نسبت به پذیرش مقاله وجود دارد.

مجلات ISI lISTED

درمجلات ISI lISTED که بدون ایمپکت بوده و اغلب آسیایی است، پژوهشگران با سختگیری کمتری مواجه هستند. به موجب این سختگیری کمتر، زمان پذیرش مقاله در این مجلات به تبع کمتر از مجلات JCR بوده و از طرفی هزینه پذیرش بالاتر است.

سفارش نگارش و تدوین مقاله در گیلان
مجموعه آرتا پژوهش رشت

نمونه کارهای تدوین مقاله

برای مشاهده ، نمونه کار ها را از لینک های زیر دانلود کنید

برای مشاهده نمونه کارها وارد حساب خود شوید

نوشتن مقاله علمی (پیپر) در رشت و ثبت در ژونال های معتبر علمی

مراحل نوشتن مقاله علمی و بخش‌های آن

حال که با تقسیم‌بندی مجلات علمی معتبر آشنا شدید، قصد داریم در مجموعه آرتا پژوهش که یکی از مراکز معتبر نگارش مقاله علمی پزوهشی در رشت است، شما را با مراحل نوشتن مقاله علمی و بخش‌های مختلف مقالات آشنا کنیم تا بتوانید راحت‌تر به تدوین و نگارش مقاله خود بپردازید.

مراحل نوشتن مقاله علمی

برای نوشتن مقاله علمی باید توجه داشته باشید که مراحل تدوین این نوع مقالات با سایر مطالب و نوشته‌ها تفاوت دارد. به این صورت که در نوشتن مقاله علمی شما باید از الگوی از پیش تعیین شده و ثابتی پیروی کرده و مقاله علمی خود را با این الگو پیش ببرید. این الگو شامل بخش‌های مختلفی است که در ادامه با آن آشنا می‌شوید.

بخش‌های مختلف مقالات علمی

یک مقاله علمی شامل موارد زیر است و در تدوین مقاله علمی باید الگوی زیر را رعایت کنید:

عنوان مقاله (Tittle)، چکیده یا خلاصه (Abstract)، واژگان کلیدی (Keywords)، مقدمه یا پیش گفتار (Introduction)، مواد و شیوه‌ها ((Materials and methods، دستاوردها (Results) ،بحث (Discussion) ، نتیجه‌گیری (Conclusion) ، تشکر و قدردانی(Achnowledgment) ،منابع(References) ،ضمیمه (Appendix)،  موارد تکمیلی (Supplementary materials)

سفارش نگارش و تدوین مقاله در گیلان

راهنمای نوشتن مقاله علمی

در بخش پیشین با قسمت‌های مختلف یک مقاله علمی آشنا شدید. در ادامه می‌توانید به کمک مجموعه فرهنگی پژوهشی آرتا پژوهش که یکی از مجموعه‌های تدوین مقاله در گیلان است، به تدوین مقاله علمی خود بپردازید. در آرتا پژوهش سعی بر این است تا یک مقاله علمی کامل و بی‌نقص داشته باشید.

در این بخش هر کدام از قسمت‌های مقاله علمی را برای شما نام برده و به اختصار شرح می‌دهیم. دانستن این مطالب و تسلط بر بخش‌های مختلف یک مقاله علمی سبب بالا رفتن اعتبار علمی مقاله شما خواهد شد.

عنوان مقاله (Tittle)

همانطور که در ابتدای مطلب گفته شد، در نوشتن مقاله علمی، پژوهشگر به دنبال طرح یک موضوع تازه و نو است. این موضوع نو باید در بخش عنوان نمود یابد. به عبارتی عنوانی صحیح است که تحقیق انجام گرفته را برای مخاطب آشکار سازد و مخاطب با خواندن عنوان به آنچه قرار است در مقاله با آن روبرو شود، پی ببرد.

چکیده (Abstract)

زمانی که فرد خواننده هنوز در دوراهی خواندن یا نخواندن یک مقاله علمی است، عموماً در ابتدا به بخش چکیده مراجعه می‌کند. در بخش چکیده یک مقاله علمی، پژوهشگر خلاصه‌ای از کل اعمال و پژوهش‌های انجام شده در طی تحقیق را شرح داده است. باید توجه داشته باشید که بخش چکیده دارای محدودیت کلماتی است و شما باید به اختصار چکیده مقاله را بنویسید.

کلمات کلیدی (Keywords)

کلمات کلیدی، تعدادی از کلمات مهم و شاخص متن مقاله است که به عبارتی تدوین مقاله حول این کلمات می‌چرخد. البته تعداد این کلمات نباید زیاد باشد. توجه داشته باشید که مخاطب با جستجوی کلمات کلیدی که در ابتدای مقاله خود درج کرده‌اید، می‌تواند مقاله شما را بیابد. در نوشتن مقاله علمی اینکه از چه کلمات کلیدی استفاده کنید، اهمیت بالایی دارد.

مقدمه (Introduction)

بخش بعد از کلمات کلیدی، مقدمه است. در این بخش پژوهشگر به شرح اینکه چرا به این موضوع پرداخته و در ادامه قرار است چه اقداماتی صورت گیرد، می‌پردازد. در واقع در بخش مقدمه، پژوهشگر یا دانشجو پنجره‌ای از بخش‌های بعدی مقاله به سوی مخاطب باز می‌کند‌ و مخاطب با خواندن مقدمه به کلیتی از آنچه قرار است در ادامه بخواند، پی می‌برد.

مواد و روش‌ها ((Materials and methods

در نوشتن مقاله علمی ممکن است پژوهشگر آزمایشاتی را انجام داده باشد که در این صورت باید در این بخش که تحت عنوان مواد و روش‌ها است، همه مواد به کار رفته در آزمایش‌ها و همچنین دستگاه‌های مورد استفاده را معرفی کند. همچنین اگر مقاله علمی یک مقاله تئوری باشد، پژوهشگر باید تمام نرم‌افزارها و یا معادلات مورد استفاده را بنویسد.

دقت کنید که اطلاعات درج شده در بخش مواد و روش‌ها باید واضح باشد به نحوی که خود مخاطب نیز با استفاده از همان معادلات و یا آزمایش‌ها به نتیجه بدست آمده در مقاله برسد. از طرفی نحوه نگارش این بخش نباید به نحوی باشد که سبب گنگ و گیج شدن مخاطب بشود.

نتایج (Results)

در قسمت نتایج یافته‌ها و دستاوردهای بدست آمده در تدوین مقاله علمی نگاشته می‌شود. همچنین اگر مقاله علمی مربوط به داده‌های اماری باشد، باید نتایج حاصل از معادلات و داده‌ها به شکل کاملاً واضح توضیح داده شود. بدین صورت که به تجزیه و تحلیل آماری داده پرداخته و با استفاده از این تحلیل نتیجه پژوهش خود را اعلام نمایید. چنانچه در این بخش از نمودار و با جدول برای بیان نتایج استفاده کنید، درک آن برای مخاطب راحت‌تر خواهد بود.

بحث (Discussion)

در این بخش پژوهشگر به تعبیر دستاوردها می‌پردازد. به همین دلیل نگارش این بخش نیاز به دیدگاه گسترده‌تری دارد. چرا که پژوهشگر باید در این قسمت از تدوین مقاله، مقالات علمی مرتبط با مقاله علمی خود را بررسی کرده و مقایسه‌ای انجام دهد. در این بین می‌تواند همخوانی یا عدم همخوانی مقاله خود با مقالات مرتبط پیشین را نیز توضیح دهد.

نتیجه‌گیری (Conclusion)

بخش نتیجه‌گیری در واقع بسیار شبیه چکیده مقاله است. چرا که مانند بخش چکیده مروری بر آنچه در مقاله می‌گذرد، دارد. با این تفاوت که چکیده در بخش ابتدایی و نتیجه‌گیری در بخش پایانی است و همچنین نتیجه‌گیری به شکل کلی‌تر به بیان موضوع خواهد پرداخت.

از طرفی گاهاً در بخش نتیجه‌گیری، پژوهشگر به ارائه پیشنهادات می‌پردازد و این در صورتی است که پژوهشگر بر این باور باشد که در آینده می‌توان پژوهش‌های بیشتری در این زمینه انجام داد.

تقدیر و تشکر (Achnowledgment)

آوردن این قسمت در مقاله الزامی نیست. اما برخی از پژوهشگران در این قسمت از تدوین مقاله علمی خود از همه افرادی که به نحوی در نوشتن مقاله علمی یاری‌ رسان آنان بوده‌اند تقدیر و تشکر می‌کنند. این تقدیر می‌تواند شامل مؤسساتی باشد که از پژوهش حمایت مالی داشته‌اند و یا تجهیزات خود را جهت انجام تحقیقات در اختیار پژوهشگر قرار داده‌اند.

مراجع (References)

با توجه به اهمیت قید کردن منابع مطالب نگاشته شده در مقاله، بخش مراجع در نوشتن مقاله علمی دارای اهمیت است. شما به عنوان یک پژوهشگر باید تمامی منابعی که در تدوین مقاله به آن ارجاع شده است را در این قسمت قید کنید. توجه داشته باشید که ارجاع‌دهی نیز دارای اصول و قواعد خاص خود است که باید در نوشتن مقاله علمی به آن توجه نمود.

ضمیمه (Appendix)

برخی از مطالبی که در ذهن نویسنده است ممکن است به جهت توضیح اضافی یک مطلب باشد که عموماً نوشتن آن سبب طولانی شدن مطلب شده و شاید خواندن آن از حوصله مخاطب خارج باشد که در این مواقع این نوع مطالب در قسمت ضمیمه گنجانده می‌شود. همچنین برخی از اثبات‌ قضایای ریاضی که طولانی است نیز در این بخش  نگاشته می‌شود.

موارد تکمیلی (Supplementary materials)

در نوشتن مقاله علمی برای نوشتن این بخش هم الزامی وجود ندارد. اما ممکن است پژوهشگر تمایل داشته باشد که برای درک بهتر موضوع، عکس‌ها یا فیلم‌هایی مربوط به مقاله نگاشته شده را نیز درج کند که این موارد تحت عنوان موارد تکمیلی عنوان می‌شود.

چاپ مقاله علمی در رشت

نوشتن مقاله علمی در آرتا پژوهش

حال که با تدوین مقاله و مراحل نوشتن مقاله علمی آشنا شدید، می‌توانید برای نوشتن مقاله علمی خود روی کمک متخصصان این حوزه در مجموعه آرتا پژوهش که یکی از مراکز بدتر تدوین مقاله در گیلان است، حساب کنید.

آرتا پژوهش به عنوان یک مجموعه باتجربه نگارش مقاله علمی در رشت، اقدام به تدوین مقاله برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری می‌کند. البته لازم به ذکر است که در این مرکز نوشتن مقاله علمی برای کارمندان سازمان‌ها نیز انجام می‌شود.

تدوین چه مقالاتی در آرتا پژوهش انجام می‌شود؟

همانطور که می‌دانید مقالات دسته‌بندی متفاوتی دارند. در رایج‌ترین تقسیم‌بندی، مقالات را از حیث ساختار و بستری که مقاله در آن طرح می‌شود، از هم تفکیک می‌کنند.

مقالاتی که در مجموعه آرتا پژوهش اقدام به تدوین آن می‌شود شامل موارد زیر است:

سفارش نگارش و تدوین مقاله در گیلان
چاپ مقاله علمی در رشت

زمان تدوین مقاله در آرتا پژوهش

اینکه یک مقاله در چه زمانی نگاشته و تحویل داده شود، توسط کارفرما به مجموعه اعلام می‌شود. ممکن است کارفرما زمان زیادی برای تدوین مقاله داشته باشد و یا در مقابل خواستار تدوین مقاله در مدت زمان کوتاهی باشد.

در صورت فوری بودن درخواست، آرتا پژوهش به عنوان یک مجموعه مجرب در نگارش مقاله علمی پژوهشی در رشت نسبت به تدوین مقاله در سریع‌ترین زمان ممکن اقدام می‌کند. البته نوشتن مقاله علمی به شکل فوری هزینه بیشتری را شامل می‌شود.

هزینه بررسی اولیه سفارش تدوین مقاله

در مجموعه فرهنگی پژوهشی آرتا پژوهش، بررسی اولیه سفارش شما برای نوشتن مقاله علمی هزینه‌ای را برایتان در بر نخواهد داشت. بلکه سفارش شما در وهله اول به شکل رایگان توسط کارشناسان مجرب مجموعه بررسی شده و ‌پس از برآورد هزینه، میزان هزینه به شما اعلام خواهد شد تا درباره انجام مقاله تصمیم‌گیری کنید.

مدت زمان قیمت‌گذاری تدوین مقاله در آرتا پژوهش

مدتی که صرف بررسی و قیمت‌گذاری پژوهش شما می‌شود به نوع مقاله علمی شما بستگی دارد. چنانچه مقاله شما پروژه نسبتاً کوچکی باشد، این زمان ۵ ساعت و اگر پژوهش جامع و بزرگی باشد تا ۲۴ ساعت زمان می‌برد. اما در اکثر موارد این زمان حدود ۵ ساعت است.

چنانچه پژوهشگر درخواست بررسی فوری مقاله خود را داشته باشد، کارشناسان مجموعه در مدت زمان اندکی و به شکل فوری نسبت به بررسی اولیه و قیمت‌گذاری پروژه اقدام می‌کنند.

سفارش نگارش و تدوین مقاله در گیلان
چاپ مقاله علمی در رشت

نحوه سفارش نوشتن مقاله علمی در آرتا پژوهش

در بخش‌های قبلی سعی کردیم تا شما را با نحوه تدوین مقاله علمی، مراحل و بخش‌های مختلف نوشتن مقاله علمی و همچنین نحوه تدوین مقاله در آرتا پژوهش به عنوان یکی از برترین مجموعه‌های نگارش مقاله علمی در رشت آشنا سازیم. چنانچه با خواندن مطالب فوق علاقمند شده‌اید تا تدوین مقاله خود را به مجموعه فرهنگی پژوهشی آرتا پژوهش بسپارید، می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی زیر با آرتا پژوهش در ارتباط بوده و نسبت به سفارش تدوین مقاله علمی خود اقدام کنید.

برای ارتباط با مجموعه آرتا پژوهش می‌توانید از طریق پیام‌رسان تلگرام و واتساپ اقدام کنید. شماره ارتباط با مجموعه آرتا پژوهش در این دو پیام‌رسان ۰۹۱۱۹۳۲۴۱۳۲ است.

برای سفارش سریع پروژه تدوین مقاله خود در مجموعه آرتا پژوهش می‌توانید با کلیک بر روی دکمه ثبت سریع سفارش از طریق تلگرام و واتساپ شماره مذکور پروژه خود را برای ما ارسال کنید تا در کوتاه‌‌ترین زمان ممکن بررسی اولیه، قیمت‌گذاری و اعلام هزینه آن انجام شود.

1
2
3
4
5
5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *