طرح پژوهشی

خدمات تدوین طرح های پژوهش
مجموعه ی فرهنگی پژوهشی آرتاپژوهش

برنامه و تلاش علمی برای پاسخ دادن به یک یا چند سؤال تحقیقاتی را طرح پژوهشی می‌گویند. نتیجه فعالیت‌هایی که برای یک هدف خاص صورت گرفته‌اند در قالب طرح پژوهشی عنوان می‌شوند. دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری برای تکمیل تحصیلات خود به ارائه طرح پژوهشی یا پروپوزال نیاز دارند. پژوهشگران و دانشجویان باید در وهله اول موضوع موردنظر خود را انتخاب کنند و در رابطه با سؤالات مطرح شده نتیجه نهایی آن را ارائه دهند. قابل ذکر است که طرح تحقیقاتی باید کاملاً جدید باشد و قبلاً کسی روی آن کار نکرده باشد. طرح پژوهشی در رشت با بهترین خدمات و زیر نظر بهترین محققان انجام می‌شود.

انجام طرح های پژوهشی در گیلان

مشاوره و راهنمایی

مجموعه ی فرهنگی پژوهشی آرتاپژوهش با تجربه ی 15 ساله ی خود توانسته است بیش از 1800 پروژه را با موفقیت به پایان برساند .

چگونه یک طرح پژوهشی بنویسیم؟

برای انجام پژوهش در ابتدا نیاز به ارائه طرح اولیه آن دارید. در واقع می‌توان گفت اصلی‌ترین و مهم‌ترین بخش یک کار پژوهشی نحوه نگارش آن است. برای همین تدوین طرح های پژوهشی باید به درستی انجام شوند تا در ادامه برای عملی کردن و اجرای آن مشکلی به وجود نیاید. روش‌های پژوهش، روش‌های جمع‌آوری و هدف نهایی از قسمت‌های مهم آن به شمار می‌روند. برای آن که یک طرح پژوهشی منظم و اصولی بنویسید باید مراحل زیر را انجام دهید:

1.موضوع پژوهش

در ابتدا نیاز است موضوعی را برای پژوهش انتخاب کنید که از قبل کسی آن را انتخاب نکرده و کاملاً نوآورانه باشد.

2.مقدمه پژوهش

در مقدمه باید موضوع پژوهش را به دیگران معرفی کنید و برای جامعه علمی اهمیت انجام آن را توضیح دهید. همچنین چالش‌ها و سؤالاتی که قصد دارید آنها را حل کنید باید بیان شوند.

3.شرح مسئله و اهداف

در این بخش سؤالات پژوهش را باید شناسایی کنید. بررسی سؤالات به پژوهشگر کمک می‌کند تا هدف اصلی پژوهش را بررسی کند.

4.مرور تحقیقات

در این مرحله پژوهشگر ادبیات مرتبط با موضوع پژوهش در تحقیقات دیگر را مرور می‌کند. از این طریق شما می‌توانید با اشتباهات و ایرادات آنها آشنا شوید. این کار کمک می‌کند تا با استفاده از ادبیات صحیح و کمترین اشکالات نتایج پژوهش خود را عنوان کنید.

5.روش‌های تحقیق

باید روش‌هایی که قصد دارید در فرایند پژوهش خود استفاده کنید را توضیح دهید. برای مثال می‌توانید نوع داده‌های مورد استفاده و نحوه جمع‌آوری آنها را توضیح دهید.

6.برنامه تحقیق

در این مرحله باید برنامه تحقیق خود اعم از زمان‌بندی و مراحل مختلف پژوهش را شرح دهید.

7.نتایج مورد انتظار

در این قسمت از طرح نتایجی را که از پژوهش خود انتظار دارید و نحوه کمک این نتایج به سؤالات پژوهش باید شرح داده شوند.

8.تجزیه و تحلیل داده‌ها

شرح روش‌های تحلیل داده‌ها در این قسمت باید توضیح داده شوند. همچنین نیاز است توضیح دهید نتایجی که از داده‌های جمع‌آوری شده به دست می‌آورید چگونه استفاده می‌شوند.

9.پیش‌بینی نتایج

در این مرحله پیش‌بینی نتایج، پژوهش و تفسیر آن‌ها را باید ارائه دهید.

10.اهمیت نتایج

نحوه کمک نتایج پژوهش به دانش، صنعت و جامعه باید شرح داده شوند همچنین باید توضیح دهید که نتایج در زمینه پژوهش‌های آینده چه کاربردهایی دارند.

11.منابع پژوهش

لیست منابع و مراجعی که در تهیه طرح پژوهش مورد استفاده قرار گرفته‌اند به ترتیب حروف الفبا در این بخش بیان می‌شوند.

چه مواردی باید در نظر گرفته شوند تا یک طرح پژوهشی موفق باشد؟

طرح پژوهشی استاندارد و باکیفیت باید دارای ویژگی‌هایی باشد تا بتوان آن را به جامعه علمی ارائه داد. طرح پژوهشی دارای انواع مختلفی است؛ ولی به طور کلی برای موفقیت در آن باید موارد و نکاتی را رعایت کنید که عبارت‌اند از:

طرح پژوهشی و تحقیقاتی در رشت
طرح پژوهشی در رشت

انواع طرح‌های پژوهشی

طرح پژوهشی انواع مختلفی دارد که هر کدام دارای کاربرد و ویژگی‌های متفاوتی هستند. انواع طرح‌های پژوهشی عبارت‌اند از:

سوال دارید؟ با کارشناسان ما در ارتباط بگذارید

برای اطلاع ازقیمت انجام خدمات تدوین طرح های پژوهش و مشاوره با کارشناسان و متخصصان موسسه ، همچنین سفارش تدوین طرح های پژوهش ، از راه های ارتباطی مشخص شده در این صفحه اقدام کنید.

شماره تماس

گروه‌بندی

نحوه گروه‌بندی شرکت‌کنندگان در طرح پژوهشی از نکات مهم به شمار می‌رود. شرکت‌کنندگان بر اساس فرضیه پژوهش و نحوه نمونه‌گیری گروه‌بندی می‌شوند. عوامل دیگر مانند مرحله اندازه‌گیری، هزینه پژوهش، پرسشگران، حجم نمونه، ویژگی‌های پاسخگویان و مجری طرح در نحوه گروه‌بندی مؤثر هستند. در هر طرح پژوهشی یک یا چند وضعیت تجربی و یک یا چند وضعیت شاهد وجود دارد. مطالعاتی که مورد پژوهش قرار می‌گیرند عبارت‌اند از:

تدوین طرح های پژوهشی در رشت
نگارش طرح پژوهشی در گیلان

مطالعه متقابل

در این نوع روش مطالعات طولی و مقطعی با یکدیگر ترکیب می‌شوند و برخی از مسائل ذاتی در این مطالعات اصلاح می‌شوند.

پژوهش‌های تأییدی در برابر پژوهش‌های اکتشافی

تحلیل عاملی از روش‌های چندمتغیره محسوب می‌شود که در شناسایی متغیرها نقش اساسی دارد. تحلیل عاملی به دو پژوهش تأییدی و پژوهش اکتشافی تقسیم می‌شود. پژوهشگران قبل از کار کردن بر روی متغیرهای آماری باید با پژوهش‌های تأییدی و اکتشافی آشنا شوند و با توجه به هدف طرح پژوهشی خود باید یکی از این دو را انتخاب کنند. معرفی پژوهش‌های تأییدی و اکتشافی به شرح زیر است:

مجموعه آرتا پژوهش رشت

نمونه کار تدوین طرح های پژوهش

برای مشاهده ، نمونه کار ها را از لینک های زیر دانلود کنید

برای مشاهده نمونه کارها وارد حساب خود شوید

جمع‌بندی

تدوین طرح پژوهشی در گیلان با مطالعه دقیق و زیر نظر کارشناسان مجرب صورت می‌گیرد. در این مرکز به ارائه خدمات پژوهشی و آموزشی ویژه دانشجویان پرداخته می‌شود. جهت تدوین طرح‌های پژوهشی خود می‌توانید و کسب اطلاعات لازم با کارشناسان مجموعه آرتا پژوهش تماس حاصل کنید.

طرح پژوهشی و تحقیقاتی در رشت
1
2
3
4
5
5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *